Ontwikkelingsgericht coachen

Ik werk als coach ontwikkelingsgericht. Deze aanpak sluit aan bij mijn visie op het leven namelijk dat je als mens altijd in ontwikkeling bent. Door je te verbinden met jezelf en je omgeving zal je je verder ontwikkelen.
Door je te verbinden met jezelf leer je onder andere wat je talenten zijn.
Door je te verbinden met je omgeving leer je vanuit verschillende perspectieven naar een situatie te kijken.
Door je te verbinden met het grotere geheel leer je wat je kan betekenen voor: je kinderen, de collega’s op het werk, de maatschappij, … Als je dat duidelijk hebt weet je waarom je handelt, wat je drijfveren zijn en wat jouw missie is.
Mijn ultieme doel is dat je door deze inzichten leert hoe je niet alleen je projecten van nu maar ook je projecten voor de toekomst kan aanpakken (lees meer).

Hoe werk ik

Er is geen mooier contact dan een ontmoeting van mens tot mens. Elk gesprek begint met een ontmoeting. Ik wil je graag leren kennen (en waarschijnlijk jij mij ook). Daarnaast geef ik uitleg over de manier waarop ik werk, wat je mag verwachten en wat ik van jou verwacht. Dit kennismakingsgesprek is gratis en zonder enige verplichting en duurt ongeveer een half uur.

Na de kennismaking gaan we jouw situatie in kaart brengen. Het traject dat volgt is altijd afgestemd op jouw noden. Ik zal het proces ondersteunen. Ik zal je kennis laten maken met technieken zodat je inzicht en bewustwording groeit en je terug vanuit je eigen kracht beslissingen kan nemen.

Hoeveel sessies je nodig hebt bepaal jij. Soms is één gesprek voldoende om verder te kunnen, soms heb je vijf gesprekken of meer nodig. Dit is geheel afhankelijk van jouw situatie.

Een coaching-sessie duurt ongeveer 1½ uur.

Word er gewerkt met loopbaancheques kijk dan bij loopbaanbegeleiding

De gesprekken vinden plaats bij mij thuis of in het gezondheidscentrum Bie’Fit. Mocht jij het fijner vinden om ergens anders af te spreken (bijvoorbeeld tijdens een wandeling in het bos), dan hoor ik het graag.

Tot binnenkort