Wie is Anouk Mattheeuws?

Heb je dat ook? In principe heb je alles om gelukkig te zijn maar je voelt het zo niet aan?

Ik had een schitterend gezin (heb ik nog steeds hoor) en een bloeiende zaak met mijn man waardoor ik als zelfstandige mijn eigen uren kon bepalen. Vooral dat laatste vond ik geweldig. Zo kon ik altijd paraat staan voor mijn man en kinderen wanneer ze me nodig hadden. En dat vond ik goed zo.

Maar was dit wat ik voor de rest van mijn leven wou? Was dat ook wel het beste voor mij? Had ik niet meer in mijn mars? Kon ik niet meer betekenen? Eerlijk gezegd had ik geen idee. Ik was ook te moe om erover na te denken.

Ik was blij dat ik voor iedereen klaarstond als ze me nodig hadden. Vond het leuk om te helpen op school, wou thuis zijn als de kinderen thuiskwamen en stond paraat om mijn man te vergezellen naar events. Ik zei altijd ‘ja’ en nooit ‘nee’. Maar aan het einde van de dag was mijn batterij leeg. Van energiegevers en me-time had ik vroeger nooit gehoord.

En plots wist ik dat het ook anders kon! Ik ging onderzoeken wat ik nu echt graag deed en wat er bij MIJ paste. Ik leerde op mijn gevoel vertrouwen en vooral… ik ontdekte dat ik graag met mensen werkte. En zo kreeg ik meer energie. Door de dingen te doen die ik graag deed! Hoewel dat behoorlijk veel was, had ik toch energie over op het einde van de dag.

Kerntalenten

Door mijn eigen kerntalenten te leren kennen, kon ik stressklachten voorkomen. Gedaan met hoofdpijn van al dat piekeren. En zo… is Your Inner Smile ontstaan! Door te zijn wie ik ben en te doen wat bij me past.

  • Mijn man, drie dochters en hond waarmee ons gezin compleet is.
  • Wandelen in de natuur, bij ‘De Gavers’ of op het strand van Cadzand… Dat zijn mijn me-time momentjes waar ik intens van geniet. Ze laden mijn batterijen weer helemaal op.
  • Albert Heijn: als dochter van een kruidenier geniet ik van Nederlandse producten. Gelukkig bevindt zich er eentje in Harelbeke.
  • Reizen! Op mijn 21e trok ik voor een jaar alleen naar India. Ik zette me in door onderwijsmateriaal te ontwikkelen voor kansarme vrouwen.

Eerlijkheid: voor mij is dit de basis om verder te groeien. Ik zeg dan ook meestal waar het op staat. Niet altijd even handig, maar ik blijf geloven dat je daarmee verder komt.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! Om te ontdekken waar jij van houdt en hoe je op weg geholpen kan worden om je verder te ontwikkelen.

Om te doen wat ik doe volgde ik een rits aan opleidingen en bijscholingen. Zo ben ik:

  • Erkend Stress en Burn-out coach
  • Aangesloten bij het VESB (Vereniging Erkend Stress en Burn-out coaches)
  • Erkend senior kerntalentenanalist via Coretalents
  • Erkend Ontwikkelingsgericht coach via het Ontwikkelingsinstituut
  • Aangesloten bij het netwerk van hulpverleners via ik zoek hulp
  • ….

Benieuwd naar meer? Check gerust mijn profiel op Linkedin

Of nog beter: leer me maar in het echt kennen!
Zo merk je meteen of er een ‘klik’ is of niet…

Plan nu je gratis eerste gesprek in of neem contact op. Een inzichtsessie kan zowel in mijn praktijk als online plaatsvinden!

Tot snel,
Anouk